Zoeken

Auto stort in ravijn, vier familieleden dood in Chefchaouen

30 augustus 2024 - 17:10 - Marokko

©

Een vreselijk verkeersongeval heeft woensdag het leven gekost aan vier leden van één familie. Een jong meisje raakte zwaargewond. Het drama voltrok zich nabij het dorp Imdran in de provincie Chefchaouen.

Het voertuig stortte van een steile helling, op een weggedeelte dat bekend staat als gevaarlijk en waar momenteel werkzaamheden plaatsvinden.

Lees ook: Auto stort in ravijn in Al Hoceima, meerdere slachtoffers

Volgens ooggetuigen raakte de auto, met daarin drie vrouwen en een meisje uit Tanger, samen met een jongeman uit de regio, van de weg in een scherpe bocht. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ondanks alle inspanningen konden de hulpverleners alleen het overlijden vaststellen van de moeder, zus en grootmoeder van het meisje, evenals de jongeman die hen vergezelde. Het meisje is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar ze wordt behandeld voor meerdere botbreuken.

Lees ook: Auto met toeristen stort in ravijn in Marokko

De precieze oorzaak van het ongeluk is nog niet officieel vastgesteld. Lokale autoriteiten wijzen echter op de moeilijke rijomstandigheden op dit deel van de weg, waar werkzaamheden gaande zijn en het landschap bergachtig is. Het lijkt erop dat de bestuurster de controle over het voertuig verloor vanwege de slechte staat van de weg.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team