Zoeken

Bekende Franse zanger trouwt met Marokkaanse vriendin

1 oktober 2024 - 23:50 - Cultuur

©

Francky Vincent, Franse zanger bekend van de zomerhit ’Fruit de la passion’, is voor de derde keer in het huwelijksbootje gestapt. Hij trouwde afgelopen zaterdag met zijn 21 jaar jongere partner, de Frans-Marokkaanse Aziza El Batri.

Het huwelijk vond plaats in Sinceny, een kleine gemeente in het Franse departement Aisne. Het koppel, dat al zo’n zeven jaar samen is, vierde hun grote dag in stijl. De 68-jarige Vincent arriveerde in een Cadillac, gekleed in een opvallende zwarte jas met glinsterende details. Zijn bruid Aziza straalde in een witte jurk met parelversieringen en een lange sleep.

Lees ook: Ex-miss Frankrijk trouwt met Marokkaanse zakenman

Er waren tal van bekende gezichten aanwezig om het bruidspaar te feliciteren. Onder de gasten bevonden zich Franse muzikanten zoals Ben E B, Ottawan en Gold, met Mickael Vendetta als DJ. Ook verschillende artiesten uit de Caraïben waren aanwezig, waaronder Thierry Cham, Medhy en Felyn Custos. De sfeer was feestelijk en ontspannen, met veel applaus en aanmoedigingen voor het bruidspaar.

Lees ook: Wael Kfoury trouwt met Marokkaanse vrouw

Voor Vincent is dit zijn derde huwelijk. De zanger uit Guadeloupe woont tegenwoordig in een kasteel in Sinceny, dat hij tijdens de coronapandemie heeft gekocht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team