Zoeken

Koning Mohammed VI betuigt medeleven aan Mahmoud Abbas

18 juli 2024 - 11:20 - Marokko

©

Koning Mohammed VI heeft een condoleanceboodschap gestuurd naar de president van Palestina, Mahmoud Abbas, na het overlijden van diens neef, Rida Ata Abbas. Rida Ata Abbas was de plaatsvervangend directeur-generaal van het Agentschap Bayt Mal Al-Qods Al-Charif.

In zijn bericht uit de Koning zijn diepe verdriet en immense droefheid over het overlijden van Rida Ata Abbas. Hij bidt voor Allah’s heilige genade over de overledene en spreekt zijn medeleven uit aan de familie van Mahmoud Abbas en allen die de overledene kenden en waardeerden.

Lees ook: Mohammed VI zorgt voor ontmoeting tussen Mahmoud Abbas en Benjamin Nethanyahou

Koning Mohammed VI prijst de inzet van Rida Ata Abbas voor het versterken van de broederlijke en solidaire banden tussen de Marokkaanse en Palestijnse volkeren. Hij herinnert aan de grote menselijke kwaliteiten van de overledene, evenals zijn toewijding in zijn diverse functies, met name als plaatsvervangend directeur-generaal van het Agentschap Bayt Mal Al-Qods Al-Charif, dat onder hoge zorg van de monarch valt.

In zijn boodschap deelt de Koning ook zijn herinneringen aan de genegenheid en waardering die de overledene had voor zijn tweede land, Marokko. Hij bidt voor geduld en troost voor Mahmoud Abbas en zijn familie in deze moeilijke tijd en vraagt om de beste beloningen voor de overledene voor zijn waardevolle diensten aan zijn vaderland.

Lees ook: Koning Mohammed VI haalt hard uit naar Israël

Daarnaast bidt Koning Mohammed VI dat de president van Palestina gespaard zal blijven van verdere tegenslagen, in goede gezondheid zal blijven en een lang leven zal hebben om zijn oprechte inspanningen voort te zetten voor de vooruitgang en welvaart van het Palestijnse volk in vrede, vrijheid en onafhankelijkheid.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team