Zoeken

Marokkaanse bruiloften: tot 100.000 dirham per uur voor Arabische sterren

2 september 2024 - 13:00 - Cultuur

©

De Libanese popzanger Wael Jassar is momenteel in Marokko om op te treden tijdens een bruiloft in Tanger. Het is een trend die de laatste jaren steeds vaker voorkomt: Arabische sterren reizen af naar Marokko om op te treden op privéfeesten, soms voor duizelingwekkende bedragen.

Wael Jassar, uitgenodigd door een bekende familie in Tanger, deelde op Instagram een video van zijn optreden op de bruiloft, gekleed in traditionele Marokkaanse kleding. De Libanese ster bracht de sfeer erin met zijn bekende nummers, en ook folkloristische groepen zorgden voor entertainment.

Lees ook: Haifa Wehbe strijkt flinke premie op voor optreden in Marokko

De Libanese zanger is een van de vele Arabische sterren die regelmatig in Marokko optreden en daar een grote schare fans hebben opgebouwd. Hij heeft wereldwijd concerten gegeven en is een van de meest populaire zangers in de Arabische wereld.

Lees ook: Marokkanen boos op Libanese zanger Wael Kfoury

Marokko is de laatste jaren uitgegroeid tot een belangrijke markt voor Arabische muziek, waar artiesten enorm populair zijn en worden uitgenodigd voor allerlei evenementen. Sommigen van hen, zoals Ragheb Alama, Ramy Ayach, Yara en Balqees, hebben zelfs contracten getekend om op bruiloften op te treden. Door de groeiende vraag naar bekende Arabische artiesten in Marokko is het land een ideale plek geworden om hun publiek uit te breiden. Dit heeft ertoe geleid dat de gages van deze artiesten hoog zijn, soms zelfs meer dan 100.000 dirham per uur.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team