Zoeken

Eten met onbekenden: nieuw concept bestrijdt eenzaamheid in Marokko

2 juli 2024 - 16:00 - Marokko

©

Na succes in Europa en Amerika introduceert Timeleft nu ook in Marokko zijn unieke concept van diners met onbekenden. Vanaf 3 juli kunnen inwoners van Casablanca en Marrakech elke woensdagavond deelnemen aan deze primeur voor Afrika.

Het bedrijf organiseert diners voor groepen van zes onbekenden, met als doel nieuwe vriendschappen, zakelijke contacten of zelfs liefdesrelaties te stimuleren, of gewoon een leuke avond te hebben.

Lees ook: Vrijgezellen niet welkom in cafés Nador

"Timeleft vervangt schermen door persoonlijke ontmoetingen en spontane interacties", aldus het bedrijf. Het concept, dat sinds mei 2023 al zo’n 400.000 mensen in meer dan honderd steden heeft verleid, is ontworpen om onverwachte en authentieke connecties te creëren.

Lees ook: Halal speed dating voor moslims

Deelnemers worden uitgenodigd om zichzelf te presenteren door middel van een reeks openhartige vragen, zonder vooroordelen of kunstgrepen. Met een groeiend netwerk van meer dan 400.000 leden streeft het bedrijf ernaar om maandelijks een miljoen mensen aan tafel te verbinden. Het concept bestaat in 25 landen en meer dan 120 steden, met wekelijks meer dan 8500 vreemden die samen dineren. Timeleft werd in 2023 in Lissabon gelanceerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team