Zoeken

Topclubs in race voor Youssef En-Nesyri

14 juli 2024 - 17:00 - Sport

©

Youssef En-Nesyri lijkt na vier succesvolle seizoenen te vertrekken bij Sevilla. De Marokkaanse international heeft de interesse gewekt van diverse Europese topclubs en clubs uit Saudi-Arabië, die bereid zijn flink in de buidel te tasten voor zijn diensten.

AS Roma-trainer Daniele De Rossi gaat maandag met En-Nesyri om tafel in een poging om hem te overtuigen om naar de Italiaanse club te komen. Ook Fenerbahçe, onder leiding van José Mourinho, heeft de Atlas Leeuw in het vizier. Mourinho zou zelfs dicht bij een akkoord zijn met de spits, over wie hij al vaker lovend heeft gesproken.

Lees ook: Turkije en Saoedi-Arabië strijden om Youssef En-Nesyri

Daarnaast zou ook de Saudische club Al-Qadisiyah interesse hebben in En-Nesyri, meldt de Saudische krant Sabq. De club is vastbesloten om de Sevilla-spits deze zomer binnen te halen. En-Nesyri zelf ziet een overstap naar Saudi-Arabië echter niet zitten. De 27-jarige international wil zijn carrière voortzetten in de Italiaanse of Engelse competitie.

Lees ook: Transferstrijd barst los om Youssef En-Nesyri

Youssef En-Nesyri maakte tijdens het WK 2022 in Qatar grote indruk. In zijn vier seizoenen bij Sevilla groeide hij uit tot een van de beste spitsen van de club en behoort hij tot de top 10 van topscorers aller tijden. Vorig seizoen werd hij zelfs uitgeroepen tot de op twee na beste kopper van Europa.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team