Zoeken

Harde klap voor Neil El Aynaoui

27 juli 2024 - 06:00 - Sport

©

De overstap van de Marokkaanse middenvelder Neil El Aynaoui (23) van RC Lens naar AS Monaco is van de baan. De clubs hadden al een akkoord bereikt over een transfersom van 15 miljoen euro, maar een medische keuring gooide roet in het eten.

Bij de keuring bleek dat een knieblessure, die El Aynaoui in april opliep tijdens de wedstrijd tegen Marseille, niet goed is genezen. De Frans-Marokkaanse middenvelder moet nu geopereerd worden en staat mogelijk zeven maanden aan de kant. Monaco heeft daarop besloten de transfer af te blazen.

Lees ook: Voetballer Neil El Aynaoui kiest voor Marokko

Eerder deze week leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Trainer Will Still van Lens sprak over "kleine pijntjes, maar niets ernstigs". Maar de medische keuring donderdag bracht de ware ernst van de blessure aan het licht.

Lees ook: Neil El Aynaoui vertelt over sleutelrol vader in carrière

El Aynaoui kwam deze zomer over van Nancy voor 600.000 euro en heeft nog een contract tot 2027 bij Lens. Hij groeide snel uit tot een vaste waarde en maakte zelfs zijn debuut in de Champions League. Nu lijkt zijn knieblessure hem voorlopig parten te spelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team