Zoeken

Transfersoap rond Soufiane Rahimi houdt aan

20 juli 2024 - 07:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Soufiane Rahimi, spits van Al Ain, staat in de belangstelling van verschillende Arabische en Europese clubs. Zijn deelname aan de Olympische Spelen in Parijs zou een springplank naar een Europese carrière kunnen zijn.

Een Europese club heeft opnieuw interesse getoond in Rahimi, maar de transfersom vormt een struikelblok. Een oplossing zou een verhuur kunnen zijn, waarbij zijn prestatie op de Olympische Spelen de doorslag geeft voor een definitieve overstap. Ook drie clubs uit de Saoedische competitie azen op de diensten van de Marokkaanse aanvaller.

Lees ook: Marokkaanse international Yahia Attiat-Allah verdwenen

Ondanks alle interesse wil de clubleiding van Al Ain zijn sterspeler niet laten gaan. Rahimi leidde de club vorig seizoen naar de overwinning in de Aziatische Champions League en was met zes doelpunten in de kwart- en halve finale van onschatbare waarde.

Verschillende Saoedische clubs, waaronder Al Ittihad en Al Nasr, hebben ook interesse getoond in Soufiane Rahimi. Al Ittihad ziet hem als mogelijke vervanger voor Abderrazak Hamdallah, wiens vertrek aanstaande lijkt.

Lees ook: XXL-bod voor Soufiane Rahimi

Ondanks de vele aanbiedingen heeft de voorzitter van Al Ain aangekondigd dat de Atlas leeuw en de Togolese aanvaller Laba Kodjo volgend seizoen bij de club blijven. Het duo wordt gezien als een van de steunpilaren van het team voor de komende competities.

Soufiane Rahimi schreef geschiedenis bij Al Ain door het record te breken voor de meeste doelpunten in één editie van de Aziatische Champions League, met maar liefst 13 goals.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team