Zoeken

Vrouw leefde jaar lang met lichaam overleden moeder in Marokko

6 oktober 2024 - 21:20 - Marokko

©

In Meknes is een vrouw van rond de 40 jaar gearresteerd op verdenking van moord op haar moeder. Het lichaam van de moeder, die al bijna een jaar vermist werd, werd deze week gevonden in hun huis in de medina van Meknes.

De vrouw, die mogelijk psychische problemen heeft, wordt ervan beschuldigd het lichaam van haar moeder in huis te hebben verborgen. Voordat de officier van justitie besluit of hij haar zal vervolgen voor moord en het verbergen van het lichaam, zal ze een psychiatrisch onderzoek ondergaan. Haar moeder was ongeveer 80 jaar oud.

Lees ook: Bejaarde Marokkaan lag vijf jaar dood in flat in Frankrijk

Het lichaam van de overleden vrouw werd twee dagen geleden ontdekt en is overgebracht naar het mortuarium van het Mohammed V ziekenhuis voor autopsie. Het onderzoek moet de doodsoorzaak vaststellen. De politie is een onderzoek gestart.

Lees ook: Man in Marokko wordt wakker net voor begrafenis

De verdachte verbood familieleden om haar moeder te bezoeken. Omdat de moeder al een jaar niet was gezien, sloeg een familielid alarm bij de politie. Ondanks haar weigering om de politie binnen te laten, betraden agenten de woning en vonden het stoffelijk overschot van de oude vrouw. Lokale bronnen melden dat de verdachte vreesde dat haar familie haar uit huis zou zetten als ze de dood van haar moeder zouden ontdekken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team