Zoeken

Yassine Bounou mijdt Marokkaans elftal

26 mei 2024 - 20:00 - Sport

©

De deelname van Yassine Bounou, keeper van het Marokkaans elftal, aan de Olympische Spelen van Parijs 2024 is onzeker.

Volgens bronnen van Win Win heeft de doelman van Al Hilal nog steeds niet officieel zijn intentie kenbaar gemaakt om zich bij de Olympische selectie te voegen, noch tegenover bondscoach Walid Regragui, noch tegenover Tarik Sektioui, coach van de Olympische ploeg.

Lees ook: Grote Europese club voor Yassine Bounou

Deze onduidelijkheid voedt speculaties over een mogelijke terugtrekking van de oud-keeper van Sevilla FC van het toernooi. Temeer daar de Marokkaanse international geen publieke uitspraken heeft gedaan om de situatie te verduidelijken.

De afwezigheid van Yassine Bounou zou een zware klap betekenen voor de Marokkaanse ambities in Parijs. Als een van de beste keepers van Afrika zou zijn ervaring en talent een waardevolle troef voor het Marokkaans team zijn.

Alaa Bellaarouch, die een belangrijke rol speelde in de kwalificatie van Marokko voor de Olympische Spelen, positioneert zich als een serieuze kandidaat voor de keeperspositie. Hij heeft zijn ambitie om deel te nemen aan de Olympische Spelen niet verborgen en beweert dat hij meer recht heeft op de positie en het verdient om te spelen.

Lees ook: Yassine Bounou: "Tegenslag achtervolgt Marokkaans elftal"

Het Marokkaanse Olympische team is ingedeeld in Groep B met Irak, Argentinië en Oekraïne.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team