Zoeken

Achraf Hakimi: "Ik ben mijn moeder alles verschuldigd"

26 oktober 2024 - 22:20 - Sport

©

In een openhartig interview met het Italiaanse blad GQ Italia blikt Achraf Hakimi terug op zijn jeugd, zijn familie en zijn passie voor mode.

De Marokkaanse international van Paris Saint-Germain vertelt over zijn warme herinneringen aan voetballen met kinderen uit de buurt en zijn broer. "We liepen altijd rond met een bal en organiseerden overal wedstrijden", aldus Hakimi.

Lees ook: Achraf Hakimi kreeg hulp van psycholoog

Hakimi’s moeder Saida speelt een belangrijke rol in zijn leven. "Ik ben haar alles verschuldigd", zegt hij. "Toen ze vanuit Marokko naar Spanje kwam op zoek naar een beter leven, heeft ze alles gedaan om ons het beste te bieden en een stabiele toekomst te garanderen." Achraf Hakimi is dankbaar voor de steun van zijn familie, die zich heeft opgeofferd zodat hij zijn voetbaldromen kon najagen. "Iedereen, inclusief mijn broers, heeft zich voor mij ingezet. Mijn moeder zorgde er wel voor dat ik mijn school niet verwaarloosde."

Lees ook: Stijlicoon Achraf Hakimi op cover bekend modeblad (video)

Naast voetbal heeft Achraf Hakimi een passie voor mode. "Mode heeft me altijd aangetrokken. Ik kleed me graag goed, want dat geeft me zelfvertrouwen. Ik heb mijn stijl vaak veranderd en nu heb ik een andere kijk op kleding."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team