Zoeken

Stijlicoon Achraf Hakimi op cover bekend modeblad (video)

26 oktober 2024 - 18:10 - Sport

©

Achraf Hakimi staat op de cover van het prestigieus Italiaans blad GQ Italia. Het tijdschrift viert zijn 25-jarig jubileum en koos De Atlas Leeuw vanwege zijn elegantie en zelfvertrouwen, zowel op het veld als daarbuiten. Hakimi is een stijlicoon geworden en inspireert jonge fans over de hele wereld.

GQ Italia wijdde een artikel aan Achraf Hakimi, waarin zijn carrière wordt beschreven, van zijn debuut in Spanje tot zijn successen bij Europese topclubs als Real Madrid, Borussia Dortmund, Inter Milan en PSG.

Lees ook: Achraf Hakimi in actie voor ernstig zieke collega

In een interview met het blad benadrukt de Marokkaanse international het belang van discipline in de voetbal en spreekt hij over zijn liefde voor Marokko. "De cultuur van mijn geboorteland is rijk. Helaas kennen veel mensen die niet. Elke dag ontdek ik er weer iets verrassends", aldus Hakimi.

Lees ook: Achraf Hakimi verrast Cardi B met geschenk

Achraf Hakimi bespreekt ook racisme in het voetbal. "Ik ben niet direct beledigd, maar als je naast iemand gaat zitten en diegene staat op, dan zijn woorden soms niet nodig om te begrijpen wat er aan de hand is." Met zijn charisma en gevoel voor mode trekt Hakimi grote merken aan. Als voetballer staat hij bekend om zijn veelzijdigheid, snelheid, techniek en vermogen om kansen te creëren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team