Zoeken

Acteur Omar Lotfi overvallen tijdens première van zijn film

16 oktober 2024 - 10:30 - Cultuur

©

Acteur Omar Lotfi is woensdagavond in Casablanca het slachtoffer geworden van een diefstal. Op dezelfde dag ging zijn eerste film als regisseur in première.

Omar Lotfi parkeerde zijn auto aan de Mohammed V-laan, waar de ruit werd ingeslagen en waardevolle spullen werden gestolen, waaronder een groot geldbedrag, een Macbook en kleding.

Lees ook: Marokkaanse acteurskoppel Farah El Fassi en Omar Lotfi gescheiden

De film "L’Batal", geproduceerd door de bekende Marokkaanse producer Nadir Khayat aka RedOne, vertelt het verhaal van Ali, een jongeman die met zijn moeder een koffiekraam runt. Hij droomt ervan om een beroemd acteur te worden, maar raakt verwikkeld in een gevaarlijke situatie met een criminele bende.

In een interview vertelt Omar Lotfi dat hij de rol van de Marokkaanse rapper Omar Souhaili aka Dizzy Dros heeft moeten schrappen omdat de opnames botsen met Souhaili’s verplichtingen in Engeland. Hij zegt dat Dizzy Dros wel een rol zal spelen in zijn volgende film.

Lees ook: Mattéo Guendouzi slachtoffer overval, horloge van 200.000 euro gestolen

Omar Lotfi is al begonnen met de voorbereidingen voor zijn volgende film, die in Marokko en Dubai zal worden opgenomen. Hij hoopt met zijn films de Marokkaanse cinema internationaal op de kaart te zetten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team