Zoeken

Azzedine Ounahi herenigd met "vergeten" Marokkaanse international

7 augustus 2024 - 07:00 - Sport

©

Terwijl Olympique Marseille druk bezig is met het versterken van de selectie voor het nieuwe seizoen, lijkt het vertrek van de Marokkaanse international Azzedine Ounahi aanstaande. De middenvelder zou mogelijk herenigd worden met een speler die al enige tijd niet werd opgeroepen door Marokko.

Ounahi, die tijdens het WK 2022 in Qatar een van de revelaties was van het Marokkaanse elftal, heeft de hoge verwachtingen bij Marseille niet waar kunnen maken. Ondanks 21 wedstrijden in de Ligue 1 dit seizoen, hebben zijn prestaties de nieuwe trainer, Roberto De Zerbi, niet overtuigd. De Zerbi ziet geen rol voor hem in het team voor het komende seizoen.

Lees ook: Transfer Azzedine Ounahi: Marokko oefent druk uit

De afgelopen weken namen de geruchten over een vertrek van Ounahi toe. De Qatarese club Al-Sadd toonde al eerder interesse in de speler. Volgens het Spaanse medium Relevo heeft Las Palmas intussen een bod uitgebracht voor een huurtransfer. De club van de Canarische Eilanden hoopt te profiteren van Ounahi’s goede reputatie in Spanje, vooral na zijn uitstekende wedstrijd tegen het Spaanse nationale team tijdens het WK. Als de transfer doorgaat, zou Azzedine Ounahi herenigd worden met Munir El Haddadi, een Marokkaanse international die voorlopig niet wordt geselecteerd door bondscoach Walid Regragui.

Lees ook: Munir El Haddadi hoopt op herkansing in Marokkaans elftal

Hoewel het exacte bedrag van het bod niet bekend is, lijken alle partijen bereid om voor het einde van de transferperiode tot een akkoord te komen. Ounahi kwam in de winterstop voor 8 miljoen euro naar Olympique Marseille, mede dankzij zijn indrukwekkende prestaties tijdens het WK in Qatar, waar Marokko de halve finale bereikte. Hij heeft echter moeite gehad om zijn stempel te drukken in de Franse havenstad. Marseille hoopt een bod van 12 miljoen euro te ontvangen voor de Atlas Leeuw.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team