Zoeken

Bruiloft ex-Miss Frankrijk en haar Marokkaanse prins

16 juli 2024 - 12:10 - Cultuur

©

Voormalig Miss Frankrijk 2010 Malika Ménard (36) en de Belgisch-Marokkaanse zakenman Karim (50) gaven elkaar afgelopen weekend het jawoord in het Spaanse Tarifa. Het sprookjeshuwelijk werd bijgewoond door familie, vrienden en voormalige Miss-collega’s zoals Iris Mittenaere en Diane Leyre.

De bruiloft was een waar spektakel, met Malika Ménard stralend in een strapless jurk. Make-up artist Arnaud Sol Dourdin, die Malika Ménard op haar grote dag opmaakte, deelde zijn enthousiasme op sociale media: "Laatste touch-ups voor mijn prachtige Malika Ménard. Gelukkig om hier te zijn en de liefde te vieren. Ik wens hen uit de grond van mijn hart al het geluk van de wereld toe. Lang leve het bruidspaar!" Na de ceremonie werd er uitbundig gefeest, met het bruidspaar en hun gasten swingend op de dansvloer.

Lees ook: Ex-miss Frankrijk trouwt met Marokkaanse zakenman

Ook Iris Mittenaere, voormalig Miss Frankrijk en Miss Univers, was aanwezig om de liefde te vieren. Ze deelde een foto waarop ze poseert met haar vermeende nieuwe liefde Bruno, vlakbij Tarifa. "We zijn hier om de liefde te vieren met het huwelijk van onze lieve Malika Ménard," schreef ze bij de foto. Dit lijkt te bevestigen dat Iris Mittenaere een nieuwe liefde heeft gevonden na haar breuk met de Marokkaanse zakenman Diego El Glaoui.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team