Zoeken

Malika Ménard betoverend met Marokkaanse kaftan

3 mei 2024 - 22:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse kaftan blijft beroemdheden over de hele wereld betoveren. De Franse journaliste en ex-Miss Frankrijk, Malika Ménard, is momenteel in Marokko en heeft zich gehuld in de traditionele Marokkaanse jurk.

Malika Ménard is duidelijk een fan van de kaftan. De voormalige Miss Frankrijk deelde op haar Instagram-account een foto van zichzelf in een prachtige groene kaftan, ontworpen door Najia Benjelloun, een van de grote namen in de Marokkaanse haute couture. Ze poseerde in een tuin met een zellige-fontein. De Franse tv-presentatrice was naar verluidt uitgenodigd voor een bruiloftsceremonie in Marokko. Ze maakte indruk met haar met gouddraad geborduurde kaftan.

Lees ook: Ex-miss Malika Ménard vindt toevlucht in Marokko na doodsbedreigingen

De Franse journaliste is dol op Marokko. Die liefde is te verklaren door de sterke banden die haar familie heeft met het koninkrijk. "Mijn moeder, grootmoeder en overgrootmoeder zijn geboren en opgegroeid in Marokko. Ze hebben een sterke band met dit land, want het is het land dat hen heeft verwelkomd. Toen ze terugkwamen naar Frankrijk [...], wilden mijn ouders een klein stukje van zichzelf achterlaten", vertelde ze in 2016 aan Figaro TV om de herkomst van haar naam uit te leggen.

Lees ook: Ex-Miss Frankrijk Malika Menard geniet van Marrakesh

In oktober 2023 verliet Miss France 2010 haar land voor Marokko, waar ze een fijne tijd doorbracht, ver weg van de doodsdreigementen. In haar Instagram-berichten deelde ze met haar volgers enkele foto’s van haar verblijf in het koninkrijk. Daarop was ze onder andere in de tuin van hotel The Oberoi in Marrakech en aan het zwembad.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team