Zoeken

Danira Boukhriss vertelt over zware bevalling

9 september 2024 - 23:50 - Cultuur

©

Danira Boukhriss Terkessidis, de 34-jarige presentatrice met Marokkaanse roots, sprak in een podcast openhartig over de moeilijke start van haar moederschap.

Danira’s laatste publieke optreden als zwangere vrouw was bij de uitreiking van De Kastaars, waarna ze verplicht rust moest nemen vanwege het risico op een vroeggeboorte. "Twee maanden heb ik gekampeerd in mijn zetel", vertelt ze. Haar partner, acteur Ward Kerremans, moest alles alleen doen.

Lees ook: Danira Boukhriss in koppel met acteur Ward Kerremans

De bevalling zelf was een zware beproeving. "De bevalling was lang en pijnlijk. Naïm was een sterrenkijkertje en had een te korte navelstreng", aldus Danira. De bevalling duurde maar liefst 28 uur en kwam dicht bij een keizersnede. Ook na de geboorte kampte Danira Boukhriss met fysieke problemen, zoals een ontstoken bekken, waardoor ze niet goed kon lopen of zitten en borstvoeding geven een marteling werd. "De pijn na de bevalling was verschrikkelijk, daar was ik niet op voorbereid. Vrouwen praten daar niet over terwijl ik dat persoonlijk erger vond dan de bevalling zelf."

Lees ook: Baby Danira Boukhriss en Ward Kerremans geboren (foto’s)

Ondanks de moeilijke start gaat het nu goed met het gezin. Naïm is een gezonde baby en de jonge ouders zijn dolgelukkig, zij het met "wallen tot op de grond".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team