Zoeken

Dua Lipa en Yves Saint-Laurent schitteren in Marokkaanse woestijn (video)

5 september 2024 - 08:50 - Cultuur

©

De Britse zangeres en actrice Dua Lipa, ambassadrice van Yves Saint-Laurent, heeft recent haar liefde voor Marokko getoond in een campagne voor de nieuwe parfum ’Libre Flowers & Flames’. De reclame werd opgenomen in de adembenemende Agafay-woestijn, een plek die voor Yves Saint Laurent zelf een grote inspiratiebron was.

Dua Lipa, het gezicht is van de YSL-geurlijn ’Libre’, bracht tijdens de lancering een ode aan Marokko. Op het officiële Instagram-account van YSL Beauty deelde ze haar ervaringen tijdens de opnames in de woestijn. Ze beschreef de plek als "het hart en de ziel van meneer Yves Saint Laurent" en benadrukte hoezeer de ontwerper nieuwe energie vond in zo’n omgeving.

Lees ook: Dua Lipa in Marrakech voor reclamecampagne (foto’s)

"Deze eindeloze woestijn is de perfecte plek om de essentie van ’Libre’ uit te drukken, het moment te omarmen en het verlangen om voluit te leven te vervullen", aldus Dua Lipa. De campagnevideo toont haar stralend te midden van het ruige woestijnlandschap, waarmee ze de warme en sensuele sfeer van de nieuwe geur perfect weet te vangen.

Lees ook: Verontwaardiging over Yves Saint-Laurent modeshow in Marokkaanse woestijn

’Libre Flowers & Flames’, gecreëerd door parfumeurs Anne Flipo en Carlos Benaïm, is een bloemige geur met een zwoele twist. Het parfum wordt omschreven als een warme, sensuele en zonnige interpretatie van de originele ’Libre’-geur, een "oneindige bloei van vrijheid".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team