Zoeken

Emirates zoekt nieuw personeel in Marokko

12 augustus 2024 - 08:50 - Economie

©

De luchtvaartmaatschappij Emirates start deze maand een grote wervingscampagne in Marokko om haar cabinepersoneel uit te breiden.

Jonge Marokkanen die worden aangenomen voor deze functie, zullen in Dubai worden gestationeerd. De sollicitatiegesprekken vinden plaats van 9 tot 22 augustus in Casablanca, op 11 augustus in Rabat, op 13 augustus in Fez, op 18 augustus in Marrakech en op 20 augustus in Tanger. Emirates is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die volgens de waarden van het bedrijf willen werken. "Deze wervingscampagne bevestigt onze toewijding om te investeren in Marokkaanse professionals", aldus Khalfan Al Salami, directeur van Emirates voor Marokko en Mauritanië, in een persbericht.

Lees ook: Vlucht Emirates omgeleid door koninklijk vliegtuig

"We bieden niet alleen banen aan; we nodigen Marokkanen uit om ambassadeurs van hun cultuur te worden op het wereldtoneel, terwijl ze genieten van de unieke levensstijl die Dubai en Emirates te bieden hebben." Het is niet de eerste keer dat de luchtvaartmaatschappij personeel werft in Marokko. "Marokko is altijd een bron van uitzonderlijk talent geweest voor Emirates", vervolgde Al Salami. De jonge Marokkanen die worden aangenomen, zullen profiteren van tal van voordelen, waaronder een belastingvrije salaris, gemeubileerde accommodatie, vervoer en ziektekostenverzekering.

Lees ook: Emirates overweegt ontslag Marokkaans personeel

Wafa Kharbibi, een Marokkaanse uit Marrakech en lid van het cabinepersoneel van Emirates, zegt dat ze een unieke ervaring beleeft bij het bedrijf. "Wonen in Dubai als lid van het cabinepersoneel van Emirates is alsof je op het kruispunt van de wereld staat", zei ze. Emirates, gevestigd in Garhoud in Dubai, opereert met bijna 300 vliegtuigen naar meer dan 150 steden in 80 landen op zes continenten. De luchtvaartmaatschappij vliegt sinds 2022 op Marokko en biedt dagelijkse vluchten aan van Dubai naar Casablanca.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team