Zoeken

French Montana in verband gebracht met P. Diddy-zaak

29 september 2024 - 18:00 - Cultuur

©

Een video van de gevangen Amerikaanse rapper P. Diddy samen met de Marokkaanse ster French Montana is weer opgedoken en veroorzaakt duizenden reacties op sociale media.

Sean Combs, beter bekend als P. Diddy, werd op 16 september in New York gearresteerd en vastgehouden op beschuldiging van afpersing, gedwongen sekshandel en mensenhandel voor prostitutie. De Amerikaanse showbizzmagnaat, tegen wie meerdere aanklachten wegens verkrachting en aanranding lopen, riskeert een zware straf.

Lees ook: French Montana en Achraf Hakimi samen gespot (foto)

Maar hij is niet de enige. Het schandaal blijft groeien en zou vele sterren kunnen treffen, wier namen worden genoemd vanwege hun banden met P. Diddy. Onder hen zijn Usher, Justin Bieber, Jennifer Lopez, Leonardo DiCaprio, Mariah Carey, Paris Hilton en... French Montana.

De Amerikaans-Marokkaanse rapper verschijnt in een video die onlangs weer opdook op het internet. Daarin is te zien hoe P. Diddy "happy birthday" zingt voor zijn voormalige vriend, beiden zonder shirt. Een scène die door internetgebruikers als verdacht wordt beschouwd. "Dit is een speciale verjaardag voor ons beiden", zei Diddy aan het einde van de video. Meer was er niet nodig om de nieuwsgierigheid van duizenden internetgebruikers nog meer aan te wakkeren, sommigen vroegen zich af wat de oprichter van Bad Boy Records met deze zin bedoelde.

Op zichzelf zou deze video volkomen onschuldig kunnen lijken. Maar gezien de huidige context wijzen sommigen French Montana, wiens echte naam Karim Kharbouch is, met de vinger, en beschuldigen hem ervan deel te hebben genomen aan de "wilde feesten" en "Freak Offs" die zijn voormalige kompaan organiseerde.

Lees ook: Slakken en paardrijden: French Montana herontdekt Casablanca (video)

French Montana was lange tijd sterk bevriend met de CEO van Bad Boy Records en tekende zelfs voor een lange periode bij zijn label. P; Diddy verscheen niet alleen in de documentaire "For Khadija" van de in Casablanca geboren rapper, maar produceerde deze ook in 2023.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team