Zoeken

Marokkaans zaalvoetbalteam wint 50e duel op rij, wereldrecord!

6 augustus 2024 - 12:10 - Sport

©

Het Marokkaanse zaalvoetbalteam is uitgeroepen tot beste team van het seizoen 2023, vóór wereldtoppers als Brazilië, Portugal en Argentinië.

Na een peiling door de gespecialiseerde website Futsalplanet is het Marokkaanse team uitgeroepen tot beste ploeg van het seizoen 2023. Het team dankt deze erkenning aan een indrukwekkende reeks prestaties: het is al twee jaar ongeslagen, een record van 50 wedstrijden zonder nederlaag. Met drie Afrikaanse titels en meerdere Arabische bekers is het nationale team ook een van de meest succesvolle op het Afrikaanse continent.

Lees ook: Marokkaanse zaalvoetbalploeg verovert derde Afrikaanse titel op rij

Op dit moment bereiden de Atlas Leeuwen zich voor op het WK 2024. In twee vriendschappelijke wedstrijden in het Mohammed VI Voetbalcomplex in Maâmora versloegen ze Polen met 4-3 en 3-1. Na Polen staat Spanje op het programma. De ploeg van Hicham Dguig zal proberen de nummer twee van de FIFA-ranglijst te verslaan, een team dat een vergelijkbare speelstijl heeft als Portugal, de belangrijkste tegenstander van Marokko in de groepsfase van het WK. De dubbele confrontatie vindt plaats op 12 en 14 augustus.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team