Zoeken

Marokkaanse AI-influencer Kenza Layli doet mee aan Miss AI

6 juni 2024 - 20:10 - Marokko

©

De tien finalisten van de allereerste Miss AI-verkiezing, georganiseerd door Fanvue World AI Creator Awards, zijn bekend. Ook de Marokkaanse IA-influencer Kenza Layli doet mee.

Tien virtuele influencers dingen mee naar de Miss AI-kroon. Onder hen bevindt zich ook de Marokkaanse influencer Kenza Layli. Zij is de enige finaliste die een hijab draagt. Kenza, die wordt omschreven als "een derde van ’s werelds eerste AI-familie (...) die al snel een online boegbeeld is geworden", heeft met meer dan 192.000 volgers op sociale media de meeste fans. Ze heeft zich ten doel gesteld om vrouwen in Marokko en het Midden-Oosten te empoweren en tegelijkertijd broodnodige regulering te brengen in de influencermarkt.

Lees ook: Marokkaanse AI-influencers Kenza en Radia strijden om volgers (foto’s)

De top 3 Miss AI-kandidates maken aanspraak op prijzen met een totale waarde van meer dan £15.000, omgerekend zo’n 198.000 dirham. De kersverse Miss AI ontvangt een geldprijs, toegang tot het mentorprogramma van Imagine Education en PR-ondersteuning.

Lees ook: AI-foto Koning Mohammed VI ligt Marokkanen dwars

De 10 finalisten werden geselecteerd uit 1500 kandidaturen uit de Verenigde Staten, Afrika, Zuid-Amerika, India, Japan, Zuid-Korea en Europa, die door AI-contentmakers over de hele wereld werden gegenereerd. De nieuwe IA-Miss wordt eind juni bekendgemaakt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team