Zoeken

Marokkaanse sterren doelwit Snapchat-account

29 augustus 2024 - 19:40 - Cultuur

©

Het Snapchat-account "Hamza Mon Bb" heeft Marokkaanse influencers in het vizier. Het account dreigt de dubieuze praktijken van bepaalde influencers aan de kaak te stellen, die ervan worden beschuldigd met misleidende advertenties internetgebruikers op te lichten. Zelfs bekende Marokkaanse sterren zouden niet veilig zijn voor de onthullingen.

Het account beweert klachten te hebben ontvangen van verschillende slachtoffers die door deze influencers zijn opgelicht. In een recente publicatie deelde het account het verhaal van een vrouw die ernstige gezondheidsproblemen kreeg na het gebruik van afslankpillen die door een influencer werden gepromoot. De influencer zou de vrouw hebben geblokkeerd nadat ze haar klachten had geuit.

Lees ook: Ex-man Dounia Batma woedend om foto’s dochters op sociale media

Naast deze beschuldigingen publiceerde het account ook een reeks foto’s van een gesluierde Marokkaanse influencer in een nachtclub, wat tot veel ophef leidde op sociale media. Het is niet de eerste keer dat het account "Hamza Mon Bb" voor controverse zorgt. Verschillende bekende personen die het account zouden hebben beheerd, zijn in de gevangenis beland, waaronder de zangeres Dounia Batma, die momenteel een gevangenisstraf uitzit in Marrakech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team