Zoeken

Marokko heeft meest gastvrij hotel ter wereld

22 augustus 2024 - 07:00 - Marokko

©

Het prestigieuze Royal Mansour Marrakech in Marokko is uitgeroepen tot het meest gastvrije hotel ter wereld in 2024. Deze onderscheiding, de "Art of Hospitality" award, werd toegekend door The World’s 50 Best Hotels. Het hotel, eigendom van Koning Mohammed VI, wist de jury te overtuigen met zijn uitzonderlijke gastvrijheid en unieke ervaringen.

Het Royal Mansour Marrakech, geopend in 2010, is een oase van rust en luxe in het hart van Marrakech, op slechts een steenworp afstand van het beroemde Djemaa el Fna-plein. Het hotel biedt een unieke mix van traditionele Marokkaanse architectuur en moderne voorzieningen. Met zijn 53 riads, verspreid over weelderige tuinen, biedt het hotel elke gast een eigen privé-paleis en persoonlijke butler.

Lees ook: Bouw luxehotel Royal Mansour in Rabat van start

De jury, bestaande uit 600 leden van The World’s 50 Best Hotels Academy, beoordeelde de hotels op basis van sfeer, unieke ervaringen en de warme gastvrijheid. Volgens Emma Sleight, verantwoordelijke voor de top 50, belichaamt het Royal Mansour Marrakech de kunst van gastvrijheid door elke gast een eigen privé-paleis en persoonlijke butler te bieden.

Lees ook: Hélène Darroze belooft culinaire revolutie in Royal Mansour

Jean-Claude Messant, algemeen directeur van de Royal Mansour-collectie, is trots op de prijs en draagt deze op aan het "fantastische" team van het hotel. Hij benadrukt dat ze ernaar streven om elke gast met de gelukkigste en meest magische herinneringen aan hun verblijf te laten vertrekken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team