Zoeken

Modewereld stroomt naar Marrakech: Carla Bruni, Nicky Hilton, Paris Jackson... (video)

25 oktober 2024 - 22:10 - Cultuur

©

Marrakech verwelkomt momenteel sterren uit de mode- en filmwereld die naar de stad zijn gekomen voor de "Fashion Trust Arabia" prijsuitreiking. Deze prestigieuze ceremonie vond plaats in het historische El Badi paleis, in aanwezigheid van prinses Lalla Hasnaa.

Onder de aanwezigen waren Carla Bruni, zangeres, voormalig model en echtgenote van de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy; de Turkse zangeres en model Hande Erçel; en de Amerikaanse modeontwerper Law Roach, bekend van zijn werk met sterren als Zendaya, Celine Dion en Anya Taylor-Joy.

Lees ook: Sheikha Moza op vakantie in Marokko

Ook de Britse acteur Leon Laviscount, bekend van de jeugdserie "Grange Hill", en het Braziliaanse model Alessandra Ambrosio, vooral bekend als Victoria’s Secret Angel, waren aanwezig.

Lees ook: Ex-Franse president Nicolas Sarkozy in Marrakech

Andere prominente gasten waren de Egyptische actrice Yasmine Sabri, de Jemenitisch-Emirati zangeres Balqees Fathi, en het Somalisch-Amerikaanse model Halima Aden, die bekendheid verwierf als eerste gesluierde deelneemster aan de Miss Minnesota-verkiezing. Verder waren aanwezig: Maye Musk, model en voedingsdeskundige die al 50 jaar in het vak zit; het Russische topmodel Natalia Vodianova; Paris Jackson, model, actrice en dochter van Michael Jackson; Leonie Hanne, voormalig strategisch adviseur en influencer in de modewereld; Nour Arida, model en zakenvrouw die zich inzet voor vrouwen- en kinderrechten; Nicky Hilton, Amerikaans actrice en zakenvrouw; en Karen Wazen, Libanees mode-influencer en zakenvrouw.

https://www.instagram.com/reel/DBjhXj4AHlx/

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team