Zoeken

Mustapha Hadji wil bondscoach van Marokko worden

21 juli 2024 - 19:40 - Sport

©

Voormalig Marokkaans international Mustapha Hadji heeft zijn ambitie uitgesproken om bondscoach te worden van de Atlas Leeuwen.

"Het is mijn grootste droom om de Atlas Leeuwen te coachen," vertelde Mustapha Hadji aan Al Arabiya. "Ik wil dezelfde strijdlust en enthousiasme overbrengen die ik als speler heb ervaren. Dit team heeft enorm veel potentieel en talent. Met de juiste planning en strategie kunnen we succesvol zijn op zowel continentaal als internationaal niveau."

Lees ook: Mustapha Hadji zwaar gestraft

Mustapha Hadji prees de huidige generatie spelers, die volgens hem beter is dan die van de jaren 90. "Ze hebben de Marokkanen, de Arabische wereld en Afrika gelukkig gemaakt tijdens het WK," zei hij, waarbij hij Hakim Ziyech en zijn teamgenoten bedankte voor hun "strijdlust". Hij is ervan overtuigd dat de Atlas Leeuwen de Afrika Cup van 2025, die in Marokko wordt gehouden, kunnen winnen.

Lees ook: Mustapha Hadji reageert op geruchten over ontslag door Marokkaanse voetbalbond

Hadji speelde als aanvallende middenvelder voor Marokko tussen 1994 en 1998. Na zijn voetbalcarrière werd hij trainer en heeft hij zowel nationaal als internationaal ervaring opgedaan. Als assistent-bondscoach van de Atlas Leeuwen heeft hij waardevolle kennis opgedaan over het team en de uitdagingen die voor hem liggen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team