Zoeken

Netflix-film ’Lonely Planet’ in Marokko opgenomen

29 augustus 2024 - 18:50 - Cultuur

©

Netflix heeft zijn nieuwe romantische film ’Lonely Planet’ opgenomen in het schilderachtige Marokko. De film heeft een sterrencast met de Amerikaanse actrice Laura Dern (57) en de Australische acteur Liam Hemsworth (34) in de hoofdrollen.

Laura Dern, bekend van haar Oscar-winnende rol in ’Marriage Story’ en haar iconische rol in ’Jurassic Park’, speelt een eenzame schrijfster die op zoek is naar inspiratie in een schrijversretraite in Marokko. In plaats van haar writer’s block te overwinnen, vindt ze onverwachts de liefde bij een jongere man, gespeeld door Liam Hemsworth, bekend van de ’Hunger Games’-films.

Lees ook: Netflix overweegt vestiging in Marokko

Dinsdag gaf Netflix een voorproefje van de film door enkele beelden vrij te geven. Op één van de foto’s leunt Laura Dern tegen een zwarte motor, gekleed in een linnen blouse en een kleurrijke rok, terwijl ze naar Liam Hemsworth kijkt die naast haar staat in een spijkerbroek en een overhemd. Andere beelden tonen de twee in een levendig gesprek en tijdens een wandeling door een pittoresk blauw straatje, waarschijnlijk in de Marokkaanse stad Chefchaouen, ook wel bekend als de ’blauwe parel’.

Beide acteurs zijn vol lof over de samenwerking. Hemsworth noemt het "een absoluut voorrecht" om met Dern te werken en prijst haar vermogen om "elk moment intiem en echt te maken". Dern waardeert Hemsworth’s "humor" en hun "gemeenschappelijke verlangen naar eerlijkheid en intimiteit".

Lees ook: In Marokko opgenomen actiefilm is hit op Netflix (video)

De film is geregisseerd door de Amerikaanse Susannah Grant, bekend van haar werk aan ’Unbelievable’ en ’Erin Brockovich’. ’Lonely Planet’ verschijnt op 11 oktober op Netflix.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team