Zoeken

Nieuwe club voor Youssef En-Nesyri?

15 mei 2024 - 15:00 - Sport

©

Youssef En-Nesyri zou zijn laatste halfjaar bij Sevilla FC in kunnen gaan. De Marokkaanse spits, wiens contract met de club volgend seizoen afloopt, trekt al de interesse van verschillende grote Premier League-clubs.

De Atlas Leeuw heeft dit seizoen bewezen in topvorm te zijn met opmerkelijke prestaties. Hij scoorde in totaal 17 doelpunten, waardoor hij de beste schutter aller tijden van Sevilla is. Maar door financiële problemen overweegt de Andalusische club om afscheid te nemen van de Marokkaanse international, wiens marktwaarde blijft stijgen. Met een aflopend contract verwacht La Colina de Nervion dat Sevilla de aanvaller deze zomer op de transfermarkt zal zetten.

Lees ook: Youssef En-Nesyri haalt uit naar coach na wissel (video)

Volgens website Caught Offside zou de voormalig speler van CD Leganés nog steeds in de belangstelling staan van West Ham United. De Londense club zou zich voorbereiden op een interessante aanbieding van 25 miljoen euro aan Sevilla om En-Nesyri te strikken, als vervanger van Michail Antonio, wiens vertrek aanstaande is. West Ham is ook van plan om Julen Lopetegui, de voormalige trainer van Sevilla, te rekruteren. Bovendien hebben ook andere clubs, zoals Aston Villa en Newcastle United, hun interesse in de Marokkaanse international getoond.

Lees ook: Youssef En-Nesyri verwacht strenge straf

Tijdens de laatste zomerse transferperiode trok Youssef En-Nesyri al de interesse van verschillende clubs uit de Premier League, Serie A en Saoedi-Arabië die hem wilden contracteren. Maar de Atlas Leeuw wees deze lucratieve aanbiedingen af en koos ervoor om bij Sevilla te blijven, dat een moeilijke periode doormaakte. "Ik wil alle clubs bedanken die mijn agent hebben benaderd. Maar op dit moment wil ik me concentreren op Sevilla FC. Het gaat niet om geld. Het gaat om sport, om het team te willen helpen in moeilijke tijden", aldus de 26-jarige speler.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team