Zoeken

Nieuwe liefde voor Hiba Abouk, de ex van Achraf Hakimi

26 augustus 2024 - 19:40 - Sport

©

Hiba Abouk, de ex-vrouw van Achraf Hakimi, heeft een nieuwe liefde gevonden in Álvaro Muñoz Escassi. De dochter van Escassi, Anna Barrachina, is begonnen de Spaanse actrice te volgen op sociale media, wat lijkt te bevestigen dat er meer speelt dan een vluchtige romance.

Wat aanvankelijk werd gezien als een kortstondige affaire, lijkt nu uit te groeien tot een serieuze relatie tussen Hiba Abouk en Álvaro Muñoz Escassi. De twee sterren zouden al enkele maanden samen zijn en hebben besloten hun relatie openbaar te maken. Dit tot ongenoegen van María José Suárez, de ex-vriendin van Escassi, die de Marokkaanse actrice eerder had gewaarschuwd niet te diep in de relatie te duiken.

Lees ook: Hiba Abouk: Achraf Hakimi al vergeten

Volgens Spaanse media hebben Álvaro Muñoz Escassi en Hiba Abouk hun relatie officieel gemaakt. Als bewijs wordt het toenemende contact tussen Hiba Abouk en Anna Barrachina, de dochter van Escassi, aangehaald. Niet alleen hebben de twee elkaar al persoonlijk ontmoet, maar ze zijn elkaar ook gaan volgen op sociale media.

Lees ook: Hiba Abouk, ex van Achraf Hakimi, vertelt over haar moeilijke liefdesleven

Achraf Hakimi en Hiba Abouk maakten in maart vorig jaar bekend dat ze gingen scheiden. Dit gebeurde kort nadat het Franse Openbaar Ministerie een onderzoek instelde naar de Marokkaanse international wegens vermeend seksueel misbruik van een 24-jarige vrouw in zijn woning. Hakimi en Abouk, die vijf jaar samen waren, heeft twee kinderen, Amín en Naím.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team