Zoeken

Noord-Marokko maakt zich klaar voor recordzomerseizoen

27 mei 2024 - 21:00 - Marokko

©

De autoriteiten in de regio Tanger-Tetouan-Al Hoceima voeren grootschalige schoonmaakacties uit in openbare ruimtes, met name de stranden, om zich voor te bereiden op het hoogseizoen voor toeristen.

Deze operatie werd enkele dagen geleden gelanceerd door de autoriteiten van Tanger, die besloten hebben om het stadsstrand en de stranden van Malabata, Ghandouri en andere stranden vrij te maken, meldt Tanja24. De gemeente is van plan een nieuw lastenboek op te stellen voor de exploitatie, het beheer en de animatie van de stranden tijdens de zomer.

Lees ook: Meer toeristen naar Noord-Marokko dankzij nieuw luchtvaartbasis in Tetouan

Ook de gemeente Asilah heeft besloten een nieuw lastenboek op te stellen voor de exploitatie van het maritieme domein voor economische, recreatieve en educatieve doeleinden. Een maatregel die gericht is op het behoud van de schoonheid van de stranden, het schoonhouden van de omgeving voor bewoners en bezoekers en het garanderen van de kwaliteit van de diensten die aan vakantiegangers worden aangeboden.

De autoriteiten van de prefectuur M’diq-Fnideq zijn ook druk bezig met de voorbereidingen op het komende zomerseizoen. Ze voeren schoonmaakacties uit in openbare ruimtes (groenvoorzieningen, stranden, pleinen) en werkzaamheden om de zeedijk, de gevels van huizen en de zetels van openbare instellingen langs de kustlijn, te renoveren en te verfraaien.

Lees ook: Martil, de zomerparel van het Noorden (video)

Met zijn stranden en natuurlijke landschappen is de regio Tanger-Tetouan-Al Hoceima een populaire bestemming voor nationale en internationale toeristen, evenals Marokkanen die in het buitenland wonen, tijdens de zomer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team