Zoeken

Oussama Idrissi ziet rood na trap in kruis tegenstander

16 juli 2024 - 13:00 - Sport

©

Pachuca-aanvaller Oussama Idrissi beleeft een valse start van het nieuwe seizoen. De Marokkaanse international kreeg zondag in de wedstrijd tegen León een rode kaart na een trap in het kruis van Stiven Barreiro.

Het incident vond plaats na ongeveer een halfuur spelen, meldt Sdpnoticias. De scheidsrechter bestudeerde de beelden van de VAR en stuurde Oussama Idrissi vervolgens met rood van het veld. De Atlas Leeuw reageerde met de trap nadat Barreiro hem had getackeld.

Lees ook: Oussama Idrissi ontslagen door FC Sevilla

Ondanks het numerieke overwicht wist León niet te winnen van de ploeg van trainer Guillermo Almada (0-0). Oussama Idrissi zal naar verwachting een schorsing van één wedstrijd krijgen voor zijn onsportieve actie en mist daardoor de wedstrijd tegen Atlético San Luis van dinsdag.

Lees ook: Oussama Idrissi belandt in Mexico

Oussama Idrissi is sinds zijn komst naar de Mexicaanse competitie uitgegroeid tot een van de beste buitenspelers, maar het is niet de eerste keer dat hij vroegtijdig naar de kleedkamer moet. Vorig seizoen kreeg hij ook al rood in de wedstrijd tegen Necaxa, waardoor hij de kwartfinale tegen America aan zich voorbij moest laten gaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team