Zoeken

Rym Fikri reageert op aanvallen schoonfamilie

3 mei 2024 - 18:00 - Cultuur

©

Enkele maanden na de tragische dood van haar man, reageert zangeres Rym Fikri op de beschuldigingen die haar schoonfamilie tegen haar heeft ingebracht. Rym Fikri’s man werd in februari ontvoerd en vermoord, waarna de familie van haar man haar de schuld gaf van zijn dood.

Rym Fikri’s man werd op 8 februari ontvoerd nabij hun woonplaats in Casablanca. Hij werd later dood teruggevonden in een rivier bij Rabat. De politie arresteerde zes verdachten, waaronder ’Turbo’, een Fransman van Marokkaanse afkomst die als hoofdverdachte wordt beschouwd.

Lees ook: Familie vermoorde man beschuldigt zangeres Rym Fikri

De schoonfamilie van Rym Fikri beschuldigde haar van het manipuleren van haar man en het beheren van zijn geld. Ze beweerden ook dat haar man gezondheidsproblemen had, waaronder geheugenverlies, waarvoor hij hulp kreeg van zijn moeder.

de zangeres ontkent de beschuldigingen met klem. "Ik vraag me af waarom de familie mij heeft aangevallen en niet heeft gespaard," aldus de jonge vrouw. Ze zegt op de Marokkaanse justitie te vertrouwen om de moord op haar man op te helderen.

Lees ook: Nador: arrestaties in onderzoek naar moord op man Rym Fikri

"Ik moet opstaan en weer gaan werken," zegt Rym Fikri, die probeert haar leven weer op de rails te krijgen. "Niemand komt aan mijn deur kloppen om te vragen wat ik nodig heb."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team