Zoeken

Saad Lamjarred in opspraak na concert in Dubai

23 augustus 2024 - 19:40 - Cultuur

©

De Marokkaanse zanger Saad Lamjarred is opnieuw het middelpunt van een controverse op sociale media, dit keer vanwege zijn kledingkeuze tijdens een concert in Dubai. Zijn ’moderne’ Marokkaanse djellaba viel niet in de smaak bij een deel van het publiek.

Sommige mensen op het internet bestempelden de djellaba als een ’zwangerschapsjurk’ en dreven openlijk de spot met de zanger. Anderen uitten hun ongenoegen, omdat ze vinden dat zulke kledingkeuzes niet passen bij een internationaal bekende artiest als Saad Lamjarred.

Lees ook: Mohamed Ramadan en Saad Lamjarred samen in film

De zanger reageerde op de kritiek door te zeggen dat de djellaba een ontwerp was van een van zijn stylist én vrienden, een poging om het traditionele Marokkaanse kledingstuk een moderne twist te geven.

Het is niet de eerste keer dat Saad Lamjarred in opspraak raakt. In oktober 2016 werd hij in Parijs gearresteerd en gevangengezet na een aanklacht wegens seksueel misbruik door een 20-jarige vrouw, Laura Prioul. Het vermeende slachtoffer heeft consistent en gedetailleerd de gebeurtenissen in de hotelkamer van de zanger beschreven.

Lees ook: Saad Lamjarred gestraft door YouTube

In februari van dit jaar werd de zanger door het Hof van Assisen in Parijs veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf voor verkrachting en zware mishandeling.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team