Zoeken

Saad Lamjarred dreigt met rechtszaak tegen Hit Radio

12 mei 2024 - 12:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse popster Saad Lamjarred overweegt juridische stappen te ondernemen tegen Hit Radio. De radiozender zendt zijn nummers opnieuw uit, terwijl ze dat sinds 2016 niet meer deden vanwege de verkrachtingszaak tegen Lamjarred in Frankrijk.

Volgens Arabische media was Lamjarred niet blij toen hij hoorde dat Hit Radio zijn muziek weer uitzond. De zender stopte met het draaien van zijn nummers nadat hij in 2016 in Frankrijk werd gearresteerd op verdenking van verkrachting. In februari 2023 werd Lamjarred door de rechtbank in Parijs veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf in deze zaak.

Lees ook: Saad Lamjarred gestraft door YouTube

Verschillende bronnen melden dat Saad Lamjarred juridische stappen zal ondernemen tegen de radiozender als ze zijn muziek niet uit de programmering halen.

Saad Lamjarred bracht onlangs nog een nieuwe single uit, getiteld "Carrousel". De single, een samenwerking met de Belgisch-Marokkaanse artiest Enesse, heeft op YouTube slechts 600.000 views. Lamjarred wijt dit lage aantal views aan de beperkingen die YouTube heeft opgelegd aan zijn account.

Lees ook: Saad Lamjarred: concert in Egypte zorgt voor ophef

Ondanks de tegenvallende prestaties van "Carrousel" laat Lamjarred zich niet ontmoedigen. "Wat ik tijdens mijn concerten ervaar, kan niet worden beschreven of vergeleken met wat dan ook," schreef hij op Instagram. "De interactie met mijn fans is ongeëvenaard door cijfers." De liefde van zijn fans is voor hem belangrijker dan alles. "Het belangrijkste is dat onze liefde altijd blijft, en ik beloof jullie dat ik hard en met toewijding zal blijven werken om meer kwaliteitsinhoud te maken," voegde hij toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team