Zoeken

Volotea opent nieuwe route naar Marokko

27 juni 2024 - 22:10 - Marokko

©

Vliegmaatschappij Volotea gaat twee nieuwe routes openen vanuit het Franse Bordeaux naar Marrakech en naar Madrid. De komst van deze routes is een gevolg van de beslissing van Ryanair om haar basis op Bordeaux-Mérignac te sluiten.

Vanaf 5 november 2024 vliegt Volotea twee keer per week, op dinsdag en zondag, van Bordeaux naar Marrakech. De vlucht naar Madrid vertrekt drie keer per week vanaf 6 november 2024. Tickets voor beide routes zijn al te koop op de website van Volotea en via andere reiskanalen.

Lees ook: Royal Air Maroc opent routes van Rotterdam naar Tanger, Oujda en Nador

"We zijn erg blij met de komst van deze nieuwe routes vanuit Bordeaux naar Marokko en Spanje," aldus Gilles Gosselin, verantwoordelijk voor Frankrijk bij Volotea. "We werken hard om onze klanten meer vliegmmogelijkheden te bieden en we zijn trots dat we nu ook vliegen naar een nieuwe bestemming vanuit Bordeaux."

Lees ook: Air Arabia opent nieuwe route naar Marokko

De komst van Volotea is een welkome ontwikkeling voor de luchthaven van Bordeaux-Mérignac, die in november afscheid neemt van Ryanair. De Ierse low-costmaatschappij stopt op 25 oktober met haar vluchten naar Marrakech en op 26 oktober met die naar Madrid. Volotea verwacht dit jaar meer dan 900.000 passagiers te vervoeren vanuit Bordeaux, een stijging van 17% ten opzichte van 2023.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team