Zoeken

Abdellatif Akhrif, speler Ittihad Tanger, op zee verdwenen

23 juli 2024 - 16:20 - Sport

©

De familie van Abdellatif Akhrif, de voetballer van Ittihad Tanger die begin juli verdween tijdens een boottochtje met teamgenoten, heeft de hoop opgegeven hem levend terug te vinden. Na twee weken van vruchteloos zoeken heeft de familie zich neergelegd bij zijn dood.

Vandaag wordt er een gebed gehouden in de Ben Youssef-moskee in de wijk Bir Chifa ter nagedachtenis aan de vermiste voetballer. Naar verwachting zullen diverse hoogwaardigheidsbekleders en officials de ceremonie bijwonen.

Lees ook: Marokkaanse voetballers vermist na uitstap op zee

De moeder van Akhrif heeft in een verklaring aan de pers haar verdriet en pijn geuit over het feit dat het lichaam van haar zoon nog niet is gevonden. Ze heeft de reddingswerkers opgeroepen hun inspanningen te intensiveren om zijn lichaam te vinden, zodat hij een waardige begrafenis kan krijgen.

Lees ook: Meer bekend over bootongeluk spelers Ittihad Tanger

Abdellatif Akhrif, Salman Harraq, Abdelhamid Maali en twee andere spelers van Ittihad Tanger werden begin juli verrast door een sterke stroming toen ze met een plezierboot voor de kust van Restinga bij M’diq voeren. Maali en twee anderen konden worden gered, maar Akhrif en Harraq zijn nog steeds vermist. Hun families hopen dat de zee hun lichamen op een dag zal teruggeven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team