Zoeken

Abdelmadjid Tebboune betuigt steun na overlijden moeder Koning Mohammed VI

30 juni 2024 - 14:00 - Marokko

©

Na het overlijden van prinses Lalla Latifa, de moeder van Koning Mohammed VI, hebben verschillende wereldleiders hun medeleven betuigd aan de monarch en de koninklijke familie. Prinses Lalla Latifa, de weduwe van wijlen koning Hassan II, overleed op zaterdag 29 juni.

De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune reageerde snel op het nieuws. "Met verdriet vernam ik het nieuws van het overlijden van uw moeder. Namens mezelf en het Algerijnse volk wil ik uwe majesteit mijn oprechte condoleances overbrengen," schreef Tebboune in een bericht aan Koning Mohammed VI.

Lees ook: Moeder Koning Mohammed VI overleden

Ook koning Abdullah II van Jordanië stuurde een boodschap van medeleven, waarin hij namens het Jordaanse volk en de regering zijn condoleances overbracht aan de Koning, de koninklijke familie en het Marokkaanse volk. De president van de Verenigde Arabische Emiraten, Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, en andere hoge functionarissen van de Emiraten, zoals Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum en Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan, sloten zich aan bij de condoleances.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team