Zoeken

Acteur Mohamed Choubi woedend: "Neen, ik ben niet dood!"

22 augustus 2024 - 18:50 - Wereld

©

De Marokkaanse acteur Mohamed Choubi heeft de wilde geruchten over zijn dood ontkracht. Hij verzekert dat hij in goede gezondheid verkeert en noemt de verspreiders van dit nepnieuws op sociale media "geestesziek".

In een verklaring aan Al3omk stelde Mohamed Choubi dat hij zich goed voelt en dat de geruchten over zijn overlijden ongegrond zijn. De acteur uitte zijn verontwaardiging over een foto van hem die online circuleerde, waarop hij er mager uitzag, en de bijbehorende geruchten over zijn dood.

Lees ook: Sahar Seddiki reageert op geruchten over haar dood

Mohamed Choubi noemde degenen die deze geruchten verspreiden "geesteszieke mensen die behandeling nodig hebben" en "mislukkelingen die niets beters te doen hebben dan over anderen te roddelen". Hij voegde eraan toe dat deze personen die plezier beleven aan het leed van anderen "geen gevoel voor menselijkheid hebben en een gebrek aan opvoeding en bewustzijn tonen".

Lees ook: Amina Karam woedend na geruchten over overlijden

In maart van dit jaar maakte de acteur bekend dat hij een succesvolle leveroperatie had ondergaan. Hij bedankte het ministerie van Cultuur en verschillende producenten voor hun steun en hulp. Mohamed Choubi benadrukt dat zijn gezondheid stabiel is en dat hij een behandeling volgt om volledig te herstellen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team