Zoeken

Al Hoceima pakt illegale strandbezetting aan

23 juli 2024 - 12:10 - Marokko

©

De autoriteiten in Al Hoceima hebben hard ingegrepen tegen de illegale bezetting van de openbare ruimte op het strand van Quemado. Deze actie wordt toegejuicht door zowel vakantiegangers als lokale activisten en ondernemers in de toeristische sector.

De lokale overheid toont zich vastberaden om de orde te handhaven en alle vormen van wetteloosheid te bestrijden. De campagne tegen illegale bezetting van de openbare ruimte, met name langs de kust, gaat onverminderd door. Zo hebben de burgemeester en het hoofd van het derde administratieve district, samen met de hulptroepen, politie en andere functionarissen, een succesvolle actie uitgevoerd op het strand van Quemado.

Lees ook: Overlast terug op stranden Al Hoceima

Tijdens deze actie werd een einde gemaakt aan de illegale bezetting van het publieke maritieme domein, zonder enige juridische basis of vergunning voor dit soort zomeractiviteiten. Deze kordate aanpak wordt gewaardeerd door vakantiegangers en verschillende maatschappelijke groeperingen en ondernemers in de toeristische sector.

Lees ook: Toestroom backpackers naar stranden Al Hoceima

De autoriteiten beloven de druk hoog te houden en dagelijks aanwezig te zijn om de orde te handhaven en alle vormen van overlast aan te pakken die gepaard gaan met de toestroom van bezoekers en toeristen naar de regio.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team