Zoeken

Amine El Ouazzani zegt (opnieuw) nee aan Algerije

11 oktober 2024 - 08:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Amine El Ouazzani heeft opnieuw een aanbod van de Algerijnse voetbalbond om voor de Fennecs uit te komen, afgewezen.

El Ouazzani werd door bondscoach Walid Regragui niet geselecteerd voor de twee wedstrijden tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek op 12 en 15 oktober in het kader van de kwalificatie voor de Afrika Cup 2025.

Lees ook: Algerije probeert Marokkaans voetbaltalent aan te trekken

Walid Sadi, voorzitter van de Algerijnse voetbalbond (FAF), zag dat de 23-jarige speler niet op de lijst van Regragui stond en greep die kans aan om El Ouazzani alsnog te overtuigen voor Algerije te kiezen. De aanvaller van Sporting Braga wees het aanbod echter af en bevestigde dat hij voor Marokko wil blijven spelen.

Lees ook: Algerije dringt aan voor Amine El Ouazzani

Amine El Ouazzani, geboren in Grenoble uit een Marokkaanse vader en een Algerijnse moeder, koos er eerder al voor om de kleuren van Marokko te verdedigen, ondanks aandringen van de Algerijnse bond. De Atlas Leeuw won met Marokko de Afrika Cup onder 23 en nam deel aan de Olympische Spelen in Parijs, waar hij met Marokko de bronzen medaille won, de eerste in de geschiedenis van het land.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team