Zoeken

Bassma Bousil zingt over verraad en egoïsme na scheiding (video)

25 augustus 2024 - 22:10 - Wereld

©

De Marokkaanse zangeres Bassma Boussil zet haar muzikale comeback voort met een nieuwe single, getiteld "Eshna W Shofna". In dit nummer belicht ze de thema’s verraad en egoïsme in liefdesrelaties.

Bassma Boussil, die 12 jaar geleden stopte met zingen, is sinds kort weer actief in de muziekwereld. Ze heeft een eigen YouTube-kanaal opgezet om haar nieuwe werk te delen met haar fans. "Eshna W Shofna" is haar nieuwste creatie. Het nummer is geschreven door de Libanese zanger Walid Toufic en gecomponeerd door Hassan Ali.

Lees ook: Bassma Boussel deelt vrolijke video na scheiding van Tamer Hosny

Deze nieuwe release volgt slechts tien dagen na een andere song, waarin ze moderne filmtechnieken gebruikte onder leiding van regisseur Amir Rouani. Het is haar vierde single sinds haar terugkeer naar de muziekscene en maakt deel uit van een groter albumproject. Eerder bracht ze al het nummer "El Bedayat" uit, dat samenviel met haar verjaardag. Haar Marokkaanse fans wachten echter vooral op een lied in het Darija.

Lees ook: Bericht van Basma Boussil op Instagram baart zorgen

Tijdens de afgelopen Ramadan maakte Bassma Boussil ook haar opwachting op televisie met de titelsong van de Egyptische serie "Nema El Avocato".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team