Zoeken

Bekeerde Spaanse TikTokster hit met verhaal over tatoeage

25 juni 2024 - 10:30 - Wereld

©

De Spaanse TikTokster @iosunina2 heeft een video gedeeld over een ervaring die ze had met twee Marokkaanse klanten in haar winkel. De video, die meer dan 80.000 keer is bekeken, toont hoe de twee vrouwen verbaasd waren toen ze haar Arabische tatoeage zagen en ervan uitgingen dat ze de taal moest spreken.

"Ik heb twee Marokkaanse vrouwen geholpen en ik heb een grappige, maar ook woedewekkende situatie meegemaakt," legt ze uit in de video. De vrouwen spraken Arabisch met elkaar en merkten blijkbaar dat ze hen verstond. Ze vroegen haar of ze Arabisch sprak. "Ik ken geen Arabisch, het is voor de gebeden," antwoordde ze, wat hen verbaasde.

Lees ook: Vakantie in Marokko: "mayonaise" tatoeage gaat viraal (video)

"Ik ben moslim," verduidelijkte @iosunina2 vervolgens aan de twee vrouwen, die nog steeds verward waren omdat ze niet konden begrijpen dat een Spaanse vrouw zich tot de islam had bekeerd. Ze vroegen haar zelfs waar haar ouders vandaan kwamen, terwijl haar vader Baskisch is en haar moeder Asturisch. "Ah! Dus je bent met een Marokkaan samen," riep één van hen uit.

Lees ook: Koran nieuwe inspiratiebron van Will Smith (video)

@iosunina2 benadrukt echter dat ze moslim is "omwille van Allah". Uiteindelijk begrepen de vrouwen het en vierden ze het samen. Toch stelt de TikTokster niet te begrijpen waarom een moslimpartner hebben "de norm is waarom vrouwen terugkeren naar de islam." Volgens haar zijn er "oneindig veel redenen waarom vrouwen zich tot de islam aangetrokken voelen. Waarom gaan we ervan uit dat er een man bij betrokken moet zijn?"

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team