Zoeken

Belgische vastgoedreus pompt 1,5 miljard in Marokko

21 juli 2024 - 12:10 - Economie

©

De Belgische vastgoedgroep Macan, sinds 2015 actief in Marokko, gaat de komende vijf jaar maar liefst 1,5 miljard dirham investeren in het koninkrijk. Dit volgt op een eerdere investering van 600 miljoen dirham in Marrakech.

Macan richt zich op belangrijke steden zoals Rabat, Taghazout, Kenitra en Dakhla, wat het vertrouwen van de groep in het groeipotentieel van Marokko benadrukt. Philippe Gillion, oprichter en voorzitter van Macan, roemt de politieke en economische stabiliteit van Marokko, evenals de soepele administratieve procedures die een verademing zijn vergeleken met de bureaucratie in Europa. Hij prijst de inspanningen van Koning Mohammed VI om het land te stabiliseren, waardoor Marokko aantrekkelijk is voor langetermijninvesteringen. Het bedrijf hecht veel waarde aan een mensgerichte aanpak en respect voor de lokale omgeving, door duurzame praktijken te integreren in zijn projecten.

Lees ook: Ontwikkelaar bouwt nieuwe stad bij Marrakech

Macan onderscheidt zich door zijn focus op duurzaamheid en efficiënt projectmanagement. De groep, gestructureerd onder de holding Macan.group, biedt een breed scala aan diensten op het gebied van vastgoedontwikkeling, verhuurbeheer en vastgoedadvies.

Lees ook: Marokkaanse vastgoedgroepen in Forbes-top

Met deze initiatieven wil Macan een sleutelrol spelen in de Marokkaanse vastgoedsector en tegelijkertijd bijdragen aan de economische en infrastructurele ontwikkeling van het land.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team