Zoeken

Voormalige coach haalt hard uit naar Achraf Hakimi

12 mei 2024 - 17:00 - Sport

©

De Italiaanse oud-trainer Fabio Capello heeft Marokkaanse international Achraf Hakimi de schuld gegeven van de uitschakeling van Paris Saint-Germain in de halve finale van de Champions League tegen Borussia Dortmund (0-2 in twee wedstrijden). Volgens Capello presteerde Hakimi niet op het gewenste niveau in de cruciale wedstrijden.

Capello verwijt Hakimi dat hij zijn spelniveau niet heeft verhoogd in de heen- en terugwedstrijd tegen Dortmund, en stelt zelfs dat de Marokkaanse international de hoofdoorzaak is van de uitschakeling van PSG. "Op de flanken stelde Achraf Hakimi, samen met Ousmane Dembélé, teleur in een cruciale wedstrijd zoals de halve finale van de Champions League," aldus de Italiaanse coach in een interview met Win Win.

Lees ook: Achraf Hakimi’s vormdip baart zorgen

De voormalig Real Madrid-trainer is van mening dat "Achraf Hakimi geen significante impact had op de flanken, zijn bijdragen op rechts waren rampzalig." Tegen Borussia Dortmund "maakte de Atlas Leeuw geen enkele gevaarlijke voorzet," aldus Capello. "Luis Enrique had moeten ingrijpen en vroeg wisselen, toen hij in de tweede helft snellere spelers inbracht zagen we een ander Paris Saint-Germain, maar met Achraf Hakimi en Ousmane Dembélé was het team extreem traag."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team