Zoeken

Dominique Strauss-Kahn reageert op luxe hotelproject in Asilah

21 juli 2024 - 20:30 - Marokko

©

Dominique Strauss-Kahn (DSK), voormalig directeur-generaal van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en ex-minister van Economie, Financiën en Industrie van Frankrijk, ontkent de berichten in de media over de lancering van een groot hotelproject ten zuiden van Tanger.

"Deze informatie is volledig uit de lucht gegrepen," verklaarde Strauss-Kahn in een toelichting aan Barlamane. Hij bevestigt echter wel dat hij een groot stuk grond heeft gekocht in de regio Sidi Mghait, ten zuiden van de stad Asilah (provincie Tanger). Maar volgens hem zal dit terrein geen luxe resort aan de Atlantische Oceaan huisvesten, zoals in de media werd gesuggereerd. "Het klopt dat ik een stuk land heb gekocht ten zuiden van Asilah. Ik bouw daar een persoonlijk vakantiehuis. Dit heeft niets te maken met een zogenaamd resort," verduidelijkte de voormalige IMF-directeur.

Lees ook: Dominique Strauss-Kahn lanceert groot hotelproject in Marokko

Dominique Strauss-Kahn woont al 16 jaar in Casablanca met zijn echtgenote, de Frans-Marokkaanse zakenvrouw Myriam L’Aouffir. In 2013 richtte hij in Marokko het adviesbureau "Parnasse International" op, dat diensten verleent aan Afrikaanse overheden en particuliere bedrijven. Sinds 2018 is hij ook eigenaar van een riad in Marrakech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team