Zoeken

Emirates biedt Marokkanen baan in Dubai

9 oktober 2024 - 14:40 - Economie

©

Emirates organiseert in oktober verschillende wervingsdagen in Marokko voor nieuw cabinepersoneel. De luchtvaartmaatschappij is op zoek naar enthousiaste kandidaten die in Dubai willen werken.

De wervingsdagen vinden plaats in Casablanca (9 en 28 oktober), Fez (11 oktober), Tanger (13 oktober) en Marrakech (30 oktober).

Lees ook: Steward Emirates gearresteerd op luchthaven Casablanca

"Emirates heeft al veel banen gecreëerd in Marokko", aldus de luchtvaartmaatschappij. "Meer dan 875 Marokkanen maken deel uit van ons cabinepersoneel, dat in totaal 22.700 mensen telt. Dit draagt niet alleen bij aan de lokale werkgelegenheid, maar zorgt er ook voor dat de Marokkaanse gastvrijheid en cultuur wereldwijd vertegenwoordigd zijn."

Deze wervingscampagne komt op een moment dat Emirates haar activiteiten wereldwijd uitbreidt. In 2023-2024 vervoerde de maatschappij ruim 51,9 miljoen passagiers en deze groei zet naar verwachting door. Om aan de toenemende vraag te voldoen, is meer cabinepersoneel nodig.

Lees ook: Airbus A380 van Emirates terug in Casablanca

Geselecteerde kandidaten volgen een intensieve training van 7,5 week in het Emirates Aviation College in Dubai. Ze worden getraind in gastvrijheid, veiligheid en service. De training omvat oefeningen in simulators, een zwembad voor noodsituaties en eerste hulp. Emirates biedt zijn cabinepersoneel een belastingvrij salaris, gratis huisvesting, vervoer van en naar het werk en korting op vliegtickets voor familie en vrienden. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op de website van Emirates.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team