Zoeken

Foto P.Diddy en Jamel Debbouze wakkert controverse aan

10 oktober 2024 - 20:30 - Cultuur

©

Een recentelijk opgedoken foto van P.Diddy met de Marokkaanse komiek Jamel Debbouze in Marrakech zorgt voor ophef op sociale media. Gebruikers vragen zich af of de Amerikaanse rapper, die momenteel in opspraak is vanwege een zaak van seksuele uitbuiting in eigen land, ook in Marokko slachtoffers heeft gemaakt.

De foto dateert uit november 2002, toen de rapper zijn 33e verjaardag vierde in Marrakech op uitnodiging van Jamel Debbouze. "Ik heb nog nooit zoveel geluk ervaren als vandaag. Dit is de mooiste verjaardag van mijn leven", verklaarde de Puff Daddy destijds aan de krant Le Matin.

Lees ook: French Montana in verband gebracht met P. Diddy-zaak

De Amerikaanse zanger en producer genoot van zijn verblijf in de Palmentuin, waar hij zich tegoed deed aan heerlijke Marokkaanse gerechten. Op de avond van zijn verjaardag werd een groot feest georganiseerd, waarbij P.Diddy en Jamel Debbouze een persconferentie gaven.

Lees ook: French Montana kondigt nieuwe mixtape "Mac & Cheese 5" aan

Tijdens deze persconferentie hekelde de rapper de vooroordelen tegen Arabieren en moslims in de Verenigde Staten. "Als één persoon een misdaad begaat, moeten we dan zijn hele gemeenschap de schuld geven?" Puff Daddy voegde eraan toe dat hij de uitnodiging van Jamel Debbouze met plezier had geaccepteerd en dat zijn "vrienden ook enthousiast waren om naar Marokko te komen".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team