Zoeken

Franse sterren vieren sprookjeshuwelijk in Marokkaanse woestijn (video)

23 oktober 2024 - 19:40 - Marokko

©

Na hun intieme huwelijk afgelopen juni in Frankrijk, hebben Rachel Legrain-Trapani, voormalig Miss Frankrijk, en realityster Valentin Léonard een tweede, extravagant huwelijksfeest gevierd in Marokko.

Het feest duurde drie dagen en vond plaats in de woestijn nabij Marrakech, waar het koppel samen met vrienden genoot van een spectaculaire show in de openlucht, een overloopzwembad, vuurwerk, oriëntaalse dans en een overheerlijke macarontaart. Op video’s die de realityster deelde op Instagram is te zien hoe hij, gekleed in een traditioneel kostuum, hand in hand loopt met zijn geliefde, die een prachtige witte jurk draagt.

Lees ook: Sterrenparade in Marrakech voor huwelijksfeest

Het bruidspaar had voor verschillende outfits gekozen, waaronder één voor de ceremonie waarbij Léonard zijn bruid de ring om de vinger schoof, en een tweede, meer casual maar glamoureuze outfit voor het avondfeest. "Deze drie dagen feest zijn voorbij en ik weet niet waar te beginnen...", schreef Miss Frankrijk 2007 op Instagram.

Over hun eerste huwelijk op 14 juni in Normandië, vertelde Rachel Legrain-Trapani eerder aan Télé 7 jours: "De bruiloft is in zeer korte tijd georganiseerd. Gelukkig bestaan er weddingplanne. Anders had ik nooit iets kunnen organiseren met het leven dat we allebei hebben, de kinderen, enzovoort. Daarom wilden we ook iets simpels, zonder poespas, en dat was prima zo." Het huwelijk vond plaats in hetzelfde gemeentehuis waar de ouders van Léonard 24 jaar eerder in het huwelijksbootje stapten.

Lees ook: Miljardair trouwt in Marrakech

Aan Gala vertelde Miss Frankrijk over haar wens om het huwelijk nogmaals te vieren: "De grote ceremonie, die in oktober plaatsvindt, wordt anders. Die duurt vier dagen en ik zal vier jurken hebben. Dat is een andere sfeer. Daarom wilde ik iets heel fris voor de bruiloft in Normandië. Ik ben blij dat we een paar maanden later een groot feest geven. Zo kunnen we er op een andere manier van genieten. Er zullen zestig gasten zijn. Omdat ik graag feestvier, wil ik dat het een groot feest wordt!" En dat is gelukt.

https://www.instagram.com/reel/DBb5MY4uR-Q/

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team