Zoeken

Gezin beroofd in luxehotel Nador

1 september 2024 - 12:10 - Marokko

©

Een gezin dat vakantie vierde in een bekend hotel in Nador is overvallen. De diefstal vond plaats terwijl de slachtoffers aan het lunchen waren.

Het gezin verbleef afgelopen weekend in een suite van het hotel. Toen ze terugkwamen van de lunch, ontdekten ze dat er diverse spullen waren verdwenen. Onder de gestolen items bevonden zich een tas met kleding, identiteitsbewijzen, een bankpas, een zakelijke kaart, een rijbewijs, een laptop, sportschoenen, een camera, een telefoon, medicijnen, sleutels en andere persoonlijke bezittingen.

Lees ook: Nador onder vuur na TikTok over intimidatie toeristes (video)

Het slachtoffer meldde de diefstal bij de receptie van het hotel. Het hotelpersoneel beloofde contact op te nemen met de verantwoordelijke voor de kamers. Na lang wachten en aandringen van het slachtoffer om de camerabeelden te bekijken, besloot hij de politie te bellen. De politie kwam ter plaatse en constateerde de diefstal.

Lees ook: Toeristen in Nador aangevallen door agressieve taxichauffeur

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en eist een schadevergoeding en de teruggave van zijn gestolen bezittingen. Hij vindt ook dat de directie van het hotel officieel excuses moet aanbieden voor dit incident. Volgens hem schaadt dit incident de toeristische sector in Marokko en het gevoel van veiligheid in de stad en de regio.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team