Zoeken

Geweld in Marrakech: jonge vrouw slachtoffer taxichauffeur (video)

14 augustus 2024 - 23:40 - Marokko

©

Inwoners en toeristen in Marrakech zijn steeds vaker het slachtoffer van wangedrag van taxichauffeurs. Een jonge vrouw heeft aangegeven dat ze zondag door een chauffeur is aangevallen.

Het slachtoffer vertelde aan Kech24 dat ze zondagavond een taxi had genomen om een vriendin thuis te brengen en daarna zelf ergens heen te gaan. Nadat hij de vriendin had afgezet, begon de chauffeur de jonge vrouw uit te schelden en eiste dat ze uitstapte. Hij weigerde haar naar de afgesproken bestemming te brengen.

Lees ook: Taxichauffeur in Tanger valt passagiere aan voor 1 dirham (video)

De vrouw weigerde uit te stappen, waarop de chauffeur haar met geweld uit de taxi sleurde. Ze liep daarbij een verwonding aan haar arm op. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan tegen de chauffeur wegens mishandeling en het aantasten van haar eer en die van haar vriendin.

Lees ook: Toeristen in Nador aangevallen door agressieve taxichauffeur

Het is niet het eerste geval van verbaal en fysiek geweld door taxichauffeurs in Marrakech. De inwoners roepen de autoriteiten op om strenge maatregelen te nemen tegen deze chauffeurs, die het imago van de stad schaden met hun agressieve gedrag.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team